Zoologi bingokort

Z

Når vi vurderer studiet av noen fag, for eksempel geografi, vet vi alle at faget krever å lære mange fakta som navn og detaljer om elver, fjell, land og byer. På den annen side har vi ofte en tendens til å glemme at det å studere realfag også innebærer å lære mange fakta. De biologiske vitenskapene, inkludert zoologi, er intet unntak fra denne regelen – de krever faktisk at studentene husker mange fakta. Når det gjelder zoologi spenner disse fakta fra navnene på dyrefyla, til deler av kroppen, til deler av cellen.

Zoologistudenter som ikke kjenner den kritiske faktainformasjonen som kreves for faget, vil utvilsomt slite. Dermed vil lærere som underviser i zoologi være på utkikk etter måter å formidle den nødvendige faktakunnskapen på. Det viser seg at klasseromsaktiviteter som er interessante, engasjerende og morsomme, ofte er den beste måten for elevene å lære. Som et resultat av dette tar et økende antall lærere i bruk pedagogiske spill som undervisningsmetode. Spesielt pedagogiske varianter av bingo blir mer og mer populært.

Bingo egner seg godt til å brukes i klasserom og undervisning mer generelt. Dette er fordi praktisk talt alle vet hvordan de skal spille spillet, eller kan raskt lære, samt det faktum at bingospillet veldig enkelt kan tilpasses til å undervise i ethvert fag, inkludert zoologi, ved å bruke bingokort trykket med gjenstandene blir undervist, i stedet for tall. Gitt de økonomiske begrensningene lærere jobber under i disse dager, har bingo fordelen at det ikke krever dyre spesialmateriell.

For å spille zoologibingo tar læreren rollen som bingooppringeren, hver elev får sitt eget bingokort, og så spiller du spillet. Selvfølgelig kan læreren endre spillet litt, kanskje ved å oppmuntre elevene til å beskrive gjenstandene de har krysset av på bingokortene sine, eller ved å oppmuntre til diskusjon i klasserommet etter at hvert element er ropt ut.

Selvfølgelig, hvis du planlegger å spille zoologibingo, er det viktigste du trenger bingokort som inneholder gjenstander relatert til emnet for leksjonen. Den enkleste måten for lærere å få slike bingokort på, er ved ganske enkelt å skrive dem ut ved hjelp av en datamaskin. Dette viser seg å være veldig enkelt, enten ved å bruke ferdige gratis bingoutskrift som kan lastes ned fra Internett, eller ved å bruke rimelig og enkelt. -å bruke programvare for å lage bingokort, som kan skrive ut alle slags bingokort du måtte ønske.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta