Utdanningsfordelene med kortspill

U

Å spille kort kan være en unik pedagogisk opplevelse for barn. De positive effektene av slike spill kan være enorme. Foruten den åpenbare underholdningsfordelen er det andre store fordeler som foreldre og lærere må vurdere.
I denne artikkelen vil jeg forklare noen av fordelene ved å bruke populære kortspill som Taki (eller Super Taki) og Piccolo.

Siden tidlig alder kan foreldre legge merke til hvordan barna tiltrekker seg de lyse fargene, formene, de fargerike bildene og de interessante designene som de fleste spillkort har. Denne fascinasjonen kan øke interessen for spillene, en interesse som kan vokse til et ønske om å bruke disse kortene på flere måter. Når barn når en bestemt alder, anbefales det å spille kort med dem, demonstrere og vise dem reglene og riktig bruk av kortene.

Her er noen fordeler som lærere anser som de viktigste i kortspill for barn:

1- Underholdning- forskere mener at fritidsaktiviteter som å spille brett eller kortspill er den mest passende formen for underholdning for barn i alle aldre. Vi leser alle om de negative effektene av dataspill og andre moderne tidsfordriv, og lærer barna å bruke fritiden på å spille brett og kortspill som Taki, Super Taki, Piccolo, Piccolino eller Classic Memory Game som kan kjøpes i spillbutikk in er den beste måten å berike sin daglige rutine med morsomme aktiviteter uten å bli til foreldede, og noen ganger voldelige, aktiviteter som å spille i videospill eller dataspill.

2- Utdanning- De fleste brett- og kortspill er en utmerket måte å lære barna dine matematikk eller språk uten strengt press fra skolen. Barn vil elske å spille i bibelspill eller annen form for kort og vil ikke legge merke til at den ekstra essensen ved å spille er de pedagogiske fordelene de får fra spillet.
Eksperimenter viste at barn som spilte i kortspill som deres viktigste fritidsaktivitet, hadde bedre karakterer på skolen enn de som bruker denne tiden på å spille videospill.

3- Sosial og familiær aktivitet- Å spille familiekortspill gir umiddelbar glede for både barn og voksne, så den mest fordelaktige typen spill er et spill der hele familien spiller sammen. Fordelene med et slikt spill er åpenbare. I tillegg til å være en gledelig oppdagelse for barna, vil det også gi dem en følelse av sikkerhet og helse som følger med en god familieaktivitet. Fritid av høy kvalitet som involverer kortspill for barn, anbefales på det sterkeste av psykologer og lærere.

Hvordan begynner du å lære barna dine å glede seg over kort- og brettspill? Du må besøke en seriøs spillbutikk og begynne med å lese beskrivelsen av hvert spill og aldersgruppen som spillet passer. Spør råd fra en lærer eller en ekspert hvis du er ute etter spesifikke ferdigheter du vil forbedre. For eksempel er et spill som Super Taki utmerket for barn som er seks år og eldre. Andre spill som Colours Quartet krever ingen leseferdigheter, så det er perfekt for yngre barn som ikke kan lese ennå.

Hvis du velger spillene dine riktig, kan fordelene og den positive effekten det vil ha på barna dine overraske deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta