Topp ingeniøruniversiteter i India 2017

T

Engineering er et av de mest omfattende og populære universitetskursene i India som studenter melder seg på etter endt utdanning på videregående. Faktisk var det i 2016 over 2,2 millioner ingeniørseter som blir sanksjonert fordi landet er kjent for å produsere den største tekniske arbeidskraften i verden. Å vite hvilket universitet du skal melde deg på er ikke så lett siden det er tusenvis av skoler i landet som tilbyr kurset.

Hva er de beste ingeniøruniversitetene i India?

Listen nedenfor vil gi deg en omfattende liste over de beste ingeniøruniversitetene i India som er basert på skolens rangeringer og rangeringer.

1. Indian Institute of Science – Skolen ble grunnlagt i 1909. Den var et resultat av den felles innsatsen som ble gjort av Jamsetji Nussarwanji Tata og regjeringen i India. Det ligger i Bangalore. Skolen har mottatt forskjellige fortreffelighetspriser innen ingeniørfag. Faktisk, i år rangerte den som nummer 1 skole for ingeniør med en vurdering på 83,28%.

2. Indian Institute of Technology – Dette er en offentlig skole som Pandit Jawaharlal Nehru har grunnlagt. Målet med skolen er å gi høyt utdannet teknisk personell til landet og vil fungere som ledere i det nylig uavhengige India. I dag er denne skolen et av de beste offentlige skoleuniversitetene i landet.

3. Jawaharlal Nehru University – Beliggende i New Delhi, India, ble denne skolen etablert i 1966. Navnet på skolen ble oppkalt etter den første statsministeren i landet. I følge National Institutional Ranking Framework for Indias regjering, mottok Jawaharlal Nehru University rangeringen som nummer 2 i landet. De har en samlet vurdering på 61,53 %.

4. Universitetet for petroleums- og energistudier – Denne skolen ble grunnlagt av fremtredende pedagoger og bransjeeksperter. De ble etablert i 2003. Selv om de er nye, har skolen bevist at de er kompetente til å levere kvalitetsingeniørkurs. Faktisk fikk de 5 stjerner i rangeringen av Quacquarelli Symonds Limited (UK) i to kategorier. Dette er ansettbarhet og fasiliteter.

5. Nasjonalt teknologisk institutt – Beliggende i hjertet av Tamil Nadu, ble denne skolen etablert i 1964 som en felles innsats mellom regjeringen i India og regjeringen i Tamil Nadu. Skolen tilbyr 10 bachelorkurs og 26 postgraduate studier som fokuserer på disiplinen vitenskap og ingeniørvitenskap og teknologi.

6. Banaras Hindu University – Denne internasjonalt anerkjente skolen ligger i den hellige byen Varanasi. Den ble grunnlagt av Pandit Madan Mohan Malviya i 1916. Skolen har rundt 15 000 elever fra alle samfunnslag, kaste, religion og raser.

Listen nevnt ovenfor er bare noen av de beste universitetene i India som tilbyr ingeniørkurset. Listen omfatter både offentlige og private enheter. Avhengig av dine preferanser kan du finne ut mer om dem på nettsidene deres.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta