Tips, strategier og utdanningsressurser for foreldre under sosial distansering

T

Omtrent 56,6 millioner elever gikk på barneskolen og ungdomsskolen i USA i 2019. Med den nåværende globale pandemien COVID-19 tok skoledistrikter over hele landet den tøffe beslutningen om å stenge skoler og gå over til online klasser på grunn av folkehelse og sikkerhet. Foreldre og omsorgspersoner har blitt belastet med å gå inn i en mer aktiv rolle med å legge til rette for barnets pedagogiske læring. Nedenfor er noen pedagogiske tips, strategier og ressurser for foreldre.

1. Sørg for at studenten deltar i alle nødvendige online aktiviteter, inkludert undervisningstid og eventuell ekstra online chats deltakelse.

2. Diskuter med barnets pågående akademiske fremgang, inkludert gjennomføring av lekser, oppgaver og eksamenspoeng.

3. Foreldre anbefales å supplere barnets læring med ytterligere akademiske berikelsesaktiviteter, inkludert pedagogiske nettsteder, hjemmevitenskapelige prosjekter eller morsomme læringsspill.

4. Foreldre bør sørge for å lage et læringsmiljø hjemme for å hjelpe barnet med å fokusere, inkludert å ha et rolig sted borte fra distraksjoner, rutinemessige lekser og studietider og læringsmateriell, inkludert en datamaskin/bærbar PC, lærebøker, etc.

5. For studenter som mottar eksepsjonell studentutdanning (ESE) -tjenester, som er under en IEP- eller 504-plan, bør de følge opp med skolens rådgiver eller skolepsykolog for å avgjøre om det er nødvendige ventende oppdateringer eller møter som kreves før slutten av skoleåret.

6. Hvis barnet ditt gjennomgikk en psykoedukasjonell evaluering for fastsettelse av spesialundervisningstjenester, vennligst følg opp med skolepersonell for en statusrapport og for å se om skolepsykologen kan utføre tester i løpet av sommeren.

7. Hvis barnet ditt ikke var i stand til å starte evalueringen før skoleavslutningen, må du diskutere med skolens ansatte om det er mulig for barnet ditt å få en privat psykoedukasjonell evaluering fullført hvis du er veldig bekymret for den potensielle forsinkelsen i begynnelsen av neste skoleår. Vær oppmerksom på at en privat psykoedukasjonell evaluering kan være for egen regning, og skolen trenger ikke godta resultatene eller anbefalingene. I tillegg, hvis det blir sendt til skolen, blir det en del av barnets utdanningsrekord. Vær oppmerksom på alt det ovennevnte før du bruker hundrevis av dollar for en privat vurdering.

8. Hvis du ønsker å gjennomføre en privat psykoedukasjonell evaluering, bør du vurdere et rimeligere alternativ for å la evalueringen utføres ved et universitet i nærheten som har en universitetsbasert klinikk med studenter som kan fullføre testen under veiledning av en autorisert klinisk psykolog eller sertifisert skolepsykolog.

9. Studenter som er ferdig med senioråret og planlegger å delta på høsten, bør kontakte den valgte høyskolen/universitetet for å avgjøre om timene starter i tide som tidligere beskrevet.

10. Nyutdannede studenter som allerede er tatt opp på høyskolen for 2020-2021, bør følge opp statusen for deres økonomiske bistand, inkludert eventuelle tildelte tilskudd, stipend eller utbetalinger av GI-regninger.

UTDANNINGSSTEDER:

Abcmouse- abonnementsbasert digitalt utdanningsprogram for barn i alderen 2-8 år.

BrainPOP- Animerte opplæringssteder for barn

Discovery Education- standardbaserte digitale læreplanressurser for K-12 klasserom over hele verden

Funbrain- online pedagogiske spill for barn

Khan Academy- tilbyr øvingsøvelser, instruksjonsvideoer og et tilpasset læringsdashboard for selvstudier

PhET Simulations- gir gratis morsomme interaktive matematiske og vitenskapelige simuleringer

Scholastic- tilbyr bøker, leseferdighetsressurser og pedagogiske løsninger for barn

Scistarter- kobler mennesker til vitenskapelige prosjekter, forskere og ressurser

Starfall- lesing, fonikk og matematiske pedagogiske spill og aktiviteter for barn i førskolen til og med 2. klasse

Tutor.com/military- Programmet gir on-demand akademisk støtte 24/7 online i mer enn 100 fag for karakterer barnehage gjennom studenter. Nå tilgjengelig uten kostnad for noen voksne eller barn i en DoD sivil eller aktiv tjeneste, nasjonalgarde, reserve eller såret kriger militærfamilie.

ØKONOMISK STØTTE OG STUDIER:

Federal Student Aid (FAFSA) -studentaid.gov

FastWeb- søkeleverandør for online høyskolestipend

INFORMASJONSARTIKLER:

“20 tips for å søke om college -stipend”, Felecia D. Sheffield, PhD, EzineArticles.com

“Minimering av tap av sommerlæring- 5 tips for foreldre”, Felecia D. Sheffield & Shameeka T. Meredith, ezinerarticles.com

Navn på foreldresenteret, senter for foreldreinformasjon og ressurser- “Alt om IEP”

Navn for foreldresenter, senter for foreldreinformasjon og ressurser- “Utvikling av barnets IEP”

US Department of Education, “En guide til det individualiserte utdanningsprogrammet”

Greatschools.org “En foreldres guide til seksjon 504 i offentlige skoler”

Additudemag.com “er en IEP- eller 504 -plan som er best for barnet ditt? Hvordan bestemme”

Copyright © 2020 Felecia D. Sheffield. PhD, HSP Alle rettigheter forbeholdt over hele verden i alle medier.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta