Tenker du på hjemmeskole? Lærere er

T

En kan bli overrasket over å vite at den største tilstrømningen til hjemmeskolearenaen i dag er profesjonelle lærere. Årsakene de gir er veldig interessante.

  • På 60 -tallet hadde lærerne mer å si om det som skjedde i klasserommene. Imidlertid har regjeringen mer kontroll i disse dager. Det er viktig å vite at Vietnamkrigen lærte oss at krigen ikke kan vinnes fra Det hvite hus. På samme måte vet læreren, som er i skyttergravene (metaforisk sett) hva barna hennes trenger. I motsetning til byråkratiet ser hun på dem som mennesker, og ikke som statistikk. Pokker, skolelunsjene var enda mye bedre på 60 -tallet.
  • Lærere klager med rette at de nå må lære barna sine å bestå regjeringens mandatprøver som krever at de ofrer å lære det grunnleggende.
  • Klassestørrelser har blitt så store at barna læres å opptre som roboter i stedet for enkeltpersoner. Lærere må lære seg som om en størrelse passer alle … de er mindre i stand til å individualisere læreplanen.
  • Fordypning og spilletid reduseres. Mange lærere klager over at dette skaper stress, og tvinger små til å passe inn i usunne og unaturlige former.

Lærere får en rumpe når de får skylden for den økende nedgangen i det amerikanske offentlige skolesystemet, og få mennesker lytter til “de i skyttergravene”. Det er mer sannsynlig at regjeringsbyråkrati har skylden. Er det rart at så mange lærere velger å gå hjem til skolen sin egen familie?

De fleste hjemmeskoleelever utfører offentlige skolebarn på høyskoleopptaksprøver. Det er klart at de fleste foreldre gjør noe riktig enten de har undervisningsbevis eller ikke.

Er det noen triste historier om barn som ikke får tilstrekkelig opplæring på hjemmeskolen? Svaret er ja, men det finnes flere slike historier i det offentlige skolesystemet. Statlig inngrep er ikke en løsning. Foreldrebevissthet og involvering (“de i skyttergravene”) er løsningen. Det er tilfellet enten man har barn i hjemmeskolen eller offentlige skolesystemer.

Dette sies ikke å legge en umulig byrde eller skyld på foreldre. Jeg sier dette for å styrke foreldre. Løsningen på dagens utdanning kommer merkbart fra deg, folket.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta