Nurt Children’s Minds And Hearts With Christian Schooling

N

Barn i USA går på skole i nesten 1000 timer i året. Siden så mye av ungdommen deres tilbringes i klasserom, er utdannelse en investering foreldre må nøye gjøre for å sikre den lyseste fremtiden for barna sine. Når du velger et sted å sende barnet ditt, er det mange forskjellige valg fra offentlig til privat utdanning. Her er noen måter å velge en kristen skole er et fordelaktig alternativ.

Lavt forhold mellom lærer og barn

Å begynne veien til utdanning er et skremmende trekk for de fleste barn. Utfordringen blir enda mer skremmende når et barn blir kastet inn i et stort offentlig akademi. Å sende barnet ditt til en kristen skole sikrer at elevene vil være i et lite klasserom hvor lærerne kan bli kjent med elevene sine både på utdannings- og personlig plan. Lærere blir mentorer, pleier elevene gjennom hele utdanningsreisen, veileder og inspirerer dem gjennom hver klasse.

For kunstens kjærlighet

En av kristendommens sentrale læresetninger er fokus på Den Hellige Ånds mange gaver. Det er viktig å utsette studentene for så mange valgfag og kurs som mulig, slik at hvert barn kan finne sin nisje. Som et resultat gir disse institusjonene mange valgfag som ofte er budsjettert eller kuttet ut av det offentlige utdanningssystemet. For eksempel er musikk et kurs som ofte kuttes i offentlige skoler som er et grunnleggende kurs for kristne salmer og gudstjenester. Fremmedspråk, som latin, spiller også sentrale roller i å lære gamle bønner. Barn får alle muligheter til å oppdage og finpusse sine spesielle talenter.

Trossentrert instruksjon

Kristne skoler tilbyr bibelstudier og andre religiøse kurs for alle klassetrinn. Dette inkluderer ikke bare skriftstudier og kirke, men inkluderer også kurs som moral og sosial rettferdighet. De koordinerer ekskursjoner for studentene som frivillige på hjemløse tilfluktsrom og sykehjem. Slike kurs gir studentene leksjoner i moral som ekspanderer og utvikler seg etter hvert som studentene går videre i klassetrinnene. En religiøs utdannelse inspirerer barn i ung alder til å tenke kritisk og bli gode forvaltere utenfor klasserommet.

Sterke kjernekurs

Selv om bønn og tilbedelse er viktige faktorer på en kristen skole, er kjerneopplæring like viktig. Som med ethvert utdanningssenter må de også være statlig akkreditert av sertifiserte lærere. Mindre institutter har en tendens til å være enda mer selektive med å ansette fakultetet sitt, slik at talentfulle og drevne lærere administrerer klasserommene. Det er også tester som ikke finnes på offentlige skoler, som avviker fra det standardiserte formatet for å bygge videre på og utvide matematikk, naturfag og engelskkurs.

Studenter holder seg trygge

Ettersom Jesus er hyrde for sitt folk, vil fakultetet være hyrder for sine studenter. Administrasjon, lærere og studenter jobber sammen for å skape et trygt miljø. Siden etablissementene er små, bygges sterke fellesskap. Foreldre kan være sikre på at barna ikke bare lærer, men også gjør det i et trygt miljø.

Foreldre er førerne til å vite hva som er best for barna sine. Når du vurderer utdannelsen, bør du imidlertid vurdere å pleie deres sinn og hjerter på en kristen skole.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta