New High School er den første i Arizona-skolene som ikke har noen lærebøker

N

Empire High School i Vail, som ligger i utkanten av Tucson, er den første i Arizona-skolene som er helelektronisk. I stedet for lærebøker bruker de 350 elevene trådløse Apple bærbare datamaskiner til å undersøke, organisere dataene sine, skrive og tegne oppgaver og lage klassepresentasjoner.

Arizona’s Empire High er en ny skole med et blankt ark. Arizona skoletjenestemenn kan ansette nye lærere forpliktet til teknologibasert undervisning og kjøpe datamaskiner i stedet for lærebøker. Skolens embetsmenn i Arizona ønsket å flytte lærere bort fra vanlig undervisning fra lærebøker, fra perm til perm, og ga elever i området valget om å gå på Empire eller en annen skole.

Etter å ha undersøkt skoler i andre stater før den helelektroniske avgjørelsen, fant skoletjenestemenn elever som var tydelig mer engasjerte i studiene og uvanlig entusiastiske for skolen. En grunn var at de deltok mer aktivt i leksjonsprosessen, i stedet for at alt ble «matet» til dem. En annen fordel med bærbare datamaskiner fremfor lærebøker er at banebrytende informasjon tar fem til seks år å komme inn i lærebøker, spesielt innen naturfag. Av de få helelektroniske skolene over hele landet, har mange det bra både fra elevenes og lærernes perspektiv. Arizona skoletjenestemenn følte tydelig at de kunne forbedre elevenes pedagogiske erfaring med teknologi over lærebøker.

Å erstatte lærebøker med bærbare datamaskiner for andre Arizona-skoler vil vise seg å være dyrt med $850 hver. For Empire tok de den vanlige kostnaden på $500 til $600 per student for et komplett sett med lærebøker i fire år, i tillegg til kostnadene for et datalaboratorium, og brukte disse pengene til å kjøpe bærbare datamaskiner og ekstra teknologibehov.

Noen nye utfordringer måtte møtes av Arizona-skolenes nye Empire High, og det ble gjort forskning for å løse dem. De hadde 350 studenter, som måtte være kontinuerlig og pålitelig koblet til Internett i høy hastighet. Alle bærbare datamaskiner måtte konfigureres for å passe best til elevenes behov for læring. Det nødvendige undervisningsmateriellet måtte finnes på Internett og integreres i timeplaner. Det var nødvendig med en metode for studenter å levere oppgaver over nettet. Dette var problemer de visste måtte løses før skoleåret startet.

Det Arizona skoletjenestemenn ikke hadde planlagt var en annen type teknologisk problem. Det ser ut til at mange elever som brukte hjemmedatamaskiner til spilling, surfing på Internett og X-Box, hadde en vanskelig tid med å oversette disse ferdighetene til de som trengs på skolen, som å bruke tekstbehandlingsprogramvare, lagre dokumenter på bestemte steder og kunne for å hente filene senere. Ferdighetstrening måtte legges til timeplanene.

For andre skoler som er interessert i å sette opp en helelektronisk skole, anbefaler Arizona skoler at det må være et offentlig valg. Du kan ikke tvinge frem slike drastiske læringsendringer. Inkluder foreldrene og lærerne i planleggingen i første etasje.

Etter et år fungerer systemet totalt sett bra. Arizonas plan om å øke påmeldingen ved Empire High til 750 studenter i nær fremtid.

Denne informasjonen om Arizona skoler er brakt til deg av http://www.schoolsk-12.com/

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta