Kunst- og musikkopplæring på offentlige skoler – hvilken betydning bør disse temaene ha?

K

I løpet av 1960- og 1970 -årene hadde flertallet av offentlige skoler i USA vanlige musikk- og kunstprogrammer som en del av læreplanen. Kunstlærere og musikklærere var ansatt ved skolene og barn helt ned i barnehagen fikk undervisning i både musikk og kunst.

Hver uke ville barna ha sangtimer, bli introdusert for instrumenter og lært om de store komponistene. Kunstinstruksjoner inkluderte bruk av medier som akvarell, trekull og tempura -maling, samt kunsthistoriske leksjoner og eksponering for kunstnere fra flere århundrer. Barn ble utstyrt med alt materialet de ville trenge, og musikkinstrumenter ble leid ut til familier som ikke hadde sitt eget, mot en nominell avgift.

På et tidspunkt rundt begynnelsen av 1980 -tallet tok musikk- og kunstundervisningen på de offentlige skolene slutt. Budsjettkutt ble klandret, og skolene ble strevd for å finne penger til å fortsette sine kunst- og musikkprogrammer på skolene. Kunst- og musikklærere ble ikke ansatt på nytt, og lærere i klasserommet forsøkte å ta over. Mye av det de underviste var basert på det de hadde lært av de profesjonelle kunst- og musikklærerne tidligere år. Skoler i et mer velstående område klarte å fortsette med programmene sine, hovedsakelig på grunn av donasjoner fra tid og forsyninger fra foreldrene som økonomisk kunne opprettholde dem.

I løpet av 1990 -årene var de en gjenoppblomstring av musikk- og kunstprogrammer på grunn av innsatsen til de store kunstneriske og musikalske samfunnene som så behovet for denne typen undervisning i de offentlige skolene. Filmer som Mr. Hollands Opus åpnet våre øyne for behovet for disse programmene av våre unge mennesker.

Hjelper musikk- og kunstprogrammer på skolene våre barn lettere å lære akademiske emner? Musikk er assosiert med matematikk, mønstre og minnefunksjon. Kunst stimulerer en del av hjernen som er knyttet til skriveferdigheter. Musikk- og kunstprogrammer øker våre barns akademiske fremgang og bør være en fast del av skolens læreplan.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta