Hvordan velge en hjemmeskolepensum for barna dine

H

Ofte et av de første spørsmålene som stilles av familier som går over til hjemmeundervisning “hvilken læreplan skal vi bruke”?

Det er et vanskelig spørsmål som dessverre ikke har et enkelt svar. Det er mange ting å vurdere. Først må du finne ut hvilken læreplan som fungerer best for hele familien. Du skal lære barnet ditt, så det må være noe du forstår og kan presentere på en engasjerende stil for studenten. Du bør også vurdere om dette fungerer med familieplanen din. Noen nettbaserte læreplaner har levende lærere, så timene kan ikke være i samsvar med timeplanen din. Her er noen andre ting du bør vurdere.

  • Hva er ditt barns læringsstil? Hvis de for øyeblikket ikke har noen interesse for å lese, vil du ikke vurdere en læreplan som er 100 prosent bokbasert. Bruker barnet ditt mye tid på den elektroniske enheten sin? En nettbasert læreplan kan være mer egnet for denne typen studenter.

  • Har barnet ditt noen lærevansker? Det er flere nettbaserte læreplaner tilgjengelig som er spesielt laget for barn med spesielle behov og lærevansker.

  • Budsjettet ditt er også nøkkelen til å bestemme hvilken læreplan du skal velge. Pensumkostnadene kan variere fra noen få hundre dollar hver måned til null kostnader. Alt avhenger av hvor mye innsats du er villig til å legge i timeplanen. Det er flere bibliotekbaserte læreplaner der ute som er lave kostnader til gratis.

  • Hvor mye tid er du villig til å investere hver uke? Selv om de fleste hjemmeunderviste barn ikke bruker 8 timer hver dag mandag til fredag ​​som den tradisjonelle offentlige skoleeleven. Du må finne ut hvor mye tid som kreves av deg for ulike læreplaner.

  • Les anmeldelser på nett for alle pensum du vurderer. Hvis en forelder elsker noe, vil de lovsynge det og fortelle deg alt som er bra med det! Hvis de ikke er fornøyd, vil de også gi deg alle detaljer hvorfor. Årsakene deres til avvisning kan være ting som tid og krefter som kanskje ikke påvirker avgjørelsen din.

  • Bli med i hjemmeskolegrupper på sosiale medier. Dette er en flott mulighet til å stille spørsmål fra veteranforeldre på hjemmeskole.

Ikke føl at du mislykkes hvis den første læreplanen du velger ikke fungerer for deg. De fleste foreldre vil fortelle deg at de har gått gjennom flere læreplaner før de finner den som fungerte best for dem.

Søk også etter brukte pensumsider på nettet. Du kan vanligvis finne skånsomt brukt pensum som er dypt nedsatt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta