Hva er en virtuell skole?

H

Offentlige skoler har sluttet seg til trenden med å tilby fjernundervisning til mennesker i forskjellige deler av landet. Virtuelle skoler gjør fremskritt i forskjellige stater. Virtuell skole vil være et begrep som mange ikke vil være kjent med.

Virtuelle skoler er skoler med fjernundervisning som drives av statens offentlige skolesystem. De er gjort nettbaserte og elevene får informasjonen hjemme. De har ansvaret for statlige testkrav, og skolen fører journal over akademiske prestasjoner.

Virtuelle skoler i stater har en læreplan for elever fra barnehagen til og med 12. klasse. Andre har virtuelle skoler for ungdomsskoleelever, men dette avhenger av staten. Noen stater sier at de har virtuelle skoler for hele K-12-omfanget. Flertallet av skolene har en full læreplan, men noen skoler, som fortsatt er under utvikling, har noen klasser i noen få fag. Sjekk om din virtuelle skole har et diplom. Noen har en full læreplan, men har ikke vitnemålet.

Virtuelle skoler eksisterer i stater som: Missouri, Florida, Louisiana og Michigan. Disse skolene kan ha skolepenger. Hvis staten finansierer skolen, vil elevene bli finansiert. Andre stater har skolepenger som en privat skole. Virtuelle skoler lar folk fra forskjellige stater registrere seg. Dette betyr at hvis du bor i en stat som ikke har en virtuell skole, kan du fortsatt bli utdannet. Hvis påmeldingen er gjort på en virtuell skole utenfor staten, kan undervisningen være høyere i dette tilfellet.

Virtuelle skoler har lignende høye standarder som vanlige offentlige skoler. Instruktørene er lærere som er sertifiserte og jobber bare for disse skolene, eller jobber for skolen som en del av kontrakten med distriktsskolen. Disse skolene prøver veldig hardt å gi videregående elever med gode skoleopplevelser for livet. Når en elev kommer inn på en virtuell skole, kan de til tider bli med på videregående klubber. Noen eksempler er fremmedspråksklubb, vitenskapsklubb, virtuelle skoleaviser som er for fremtidens journalister og internasjonale klubber. Det kan til og med være vitenskapsmesser på nettet der deltakelse kan gjøres av studenter. Studentene kan også spille sport. Det vil være variasjon på virtuell skole for sport, så kontakt distriktet og finn ut om retningslinjene deres før du registrerer deg for dette.

Foreldre kan være forvirret om dette er hjemmeskoler eller ikke. For ordens skyld, virtuelle skoler er ikke hjemmeskoler. De tenker på studenter som offentlige skoleelever og mottar penger til staten for deres påmelding. Elevene må oppfylle statlige testkrav, og alle poster føres av skolen.

Mange stater krever ingen registreringer eller testing for hjemmelagde elever, så det offentlige skolesystemet kontrollerer fortsatt virtuelle skoleelever. Hvis du vil forlate utdannelse som er statlig kontrollert, vil virtuell skole ikke være noe for deg. Hvis du vil holde barna trygt hjemme og fortsatt få god utdannelse, vil virtuell skole fungere for deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta