Hva er en magnetskole – Synergy School of Tomorrow Ft Pierce Florida

H

et skoler ble designet med utgangspunkt i å tilby elevene en alternativ utdanning omfattende fokusert på et bestemt interesseområde for å trekke elever fra flere skolekretser.

I dag, i USA, er disse skolene skapt rundt kjerneprinsipper: familie- og lokalsamarbeid, undervisningssystemer av høy kvalitet, akademisk fortreffelighet, mangfold og innovativ læreplan, Magnet og faglig utvikling.

Er utdanningen bedre på Magnet Schools vs. tradisjonelle offentlige skoler?

I tillegg er disse skolene spesialiserte programmer og oppgave med fortreffelighet innen utdanning sterkt avhengig av tilleggsfinansiering fra lokale, statlige og føderale kilder gjennom tilskudd og donasjoner. I 2013 bevilget det amerikanske utdanningsdepartementet nesten 90 millioner dollar i spesielle tilskudd i hele landet for å øke tilgangen til programmene sine av lokale familier.

En av de mest merkbare trendene som involverer denne typen skoler, og en av årsakene til konstant klage på dem, er at de har en tendens til å tiltrekke noen av de mer “begavede” elevene vekk fra tradisjonelle offentlige skoler. Som et resultat opprettholder de en eksepsjonelt høy akademisk prestasjon, høyere oppmøte og eksamen, og mer aktivt engasjement fra både familier og lokalsamfunn.

Disse skolene er utrolig spesialiserte og fremhever et bestemt studieområde eller en teknikk for undervisning. Noen er rettet mot matematikk og naturfag, mens andre fokuserer på scenekunsten. Tanken er å trekke elever som utmerker seg i disse spesifikke fagene til en skole som vil fremme deres spesielle interesse og øke suksessen.

Er Magnet Schools det beste valget for barnet ditt?

De fokuserer ikke bare på et bestemt studieområde for barnet ditt, men de lærer også verdifulle ferdigheter i samarbeid, interaksjon og teamarbeid som barnet ditt vil kunne bruke i virkelige scenarier.

Fordelene spenner fra økt engasjement med barnet ditt på grunn av en mer personlig undervisningstilnærming til å gi elevene mulighet til å forfølge lidenskapene sine. Vi har samlet en liste over andre fordeler som Magnet Schools gir:

  • Ingen undervisning

  • Lavere lærer-elev-forhold

  • Praktisk læring

  • Øker barns interesse og engasjement i utdanningen

  • Tilbyr skolevalg

  • Fremmer innovasjon

  • Forbedrer skoleintegrasjon

  • Oppmuntre lærere til kreativitet

  • Utvidelse av karrieremuligheter

Søker du en Magnet School?

Søknadsprosessen varierer etter skole og distrikt, men de fleste er basert på et lotterisystem, og foreldre må søke om en sjanse til å tjene barnet sitt. Opptakskriteriene er også basert på standardiserte testresultater, først-til-mølla-søknader og prosentandel som er satt av til nabolagets innbyggere.

Magnetskoler kan være en fin måte å få barnet ditt den personlige utdanningen de trenger om et fagområde de er interessert i.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta