Gratis mobilspill – er det en velsignelse eller bane?

G

Bruker du fritiden på å spille spill på smarttelefonen? Har du lastet ned spill til telefonen? Det er alltid to ansikter for en mynt.

Mobilspill er de som spilles på fremhevede eller smarttelefoner. Fra og med de grunnleggende slangespillene har disse utviklet seg til å bli bedre med mer realistiske funksjoner. De er modifisert for å vise bedre grafikk, med fasiliteter for flere spillere (selv fra forskjellige steder) og mer. Disse spillene kan klassifiseres til premium og freemium. Premium-spill krever betaling for å laste ned appen, mens freemium-spill er gratis å laste ned, men de ber om ekte penger for å gå inn på visse nivåer.

Mobilspillspillere varierer fra kjedelige gamle foreldre til entusiastiske tenåringer til til og med små barn. De har alle forskjellige alternativer, som enkle sveipespill til de voldelige skytingene. For gamle eller middelaldrende mennesker er det spill med mindre innsats, for eksempel lett fingersveiping. Det er plasseringsbaserte spill, skytespill eller til og med utvidet virkelighet-spill på markedet for tenåringer med et stort adrenalinrush.

Stedsbaserte spill har funksjoner som sporer posisjonen din, kobler den til spillet og gjør bevegelsen til hovedaspektet av spillet. I spill med utvidet virkelighet fanger smarttelefonkameraet ditt bildene, og gjennom skjermen hjelper spillgrafikken deg til å samhandle med omgivelsene dine også. Disse grafikkene er vanligvis tegnet og de beveger seg i henhold til bevegelsen din.

Elskere av actionfylte filmer og serier kan velge skyte- eller krigsspill osv. Det finnes mange varianter av disse i butikkene, som er flere spillere og lar deg samhandle og spille med flere spillere over hele verden. For barn i vekst er det mange pedagogiske spill som hjelper dem å forbedre vanene sine. Disse spillene viser de daglige oppgavene de bør følge eller de daglige vanene de bør tilegne seg. Det finnes spill for å forbedre språket deres også.

Er disse spillene på smarttelefonen verdt å kaste bort tiden din? Ærlig talt, det er de ikke. De fleste av dem i butikken er laget bare for profitt, og disse freemium-spillene ber deg ofte betale ekte penger på avgjørende nivåer som gir deg ikke noe valg. De fleste av dere bruker sparepengene dine på disse såkalte gratisspillene, har det travelt med å komme til neste nivå eller låse opp det vanskeligste osv.

De fleste spillene holder deg avhengig av dem at mens du spiller glemmer du bare tiden som løper. Det er mange rapporter som viser hvordan en spiller blir avhengig av disse at de ender opp med å drepe seg selv eller de blir så oppkoblet i telefonen at de møter en slags ulykker.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta