Fordeler og ulemper med skolefekting

F

Det er mange forskjellige meninger om skolegjerder og materialene som denne gjenstanden bør være laget av. Mange skattebetalere føler at skolegjerder er i strid med deres rettigheter som skattebetalende borgere. Mange mennesker føler at uten tilstedeværelsen av skolegjerder, er barna som går på klassene på den campus sårbare for pedofile og andre mennesker som kan skade dem. Det er virkelig gode poeng på begge sider av dette argumentet.

Fordeler med skolefekting:

1. Skolegjerde vil gi en skillende barriere mellom områdene barna leker ulike spill på. Det kan etablere et felt for fotball, baseball og hockey. Det stopper ballene fra sportsaktiviteten fra utilsiktet å treffe mål de ikke burde ha truffet, som biler på parkeringsplassen.

2. Skolegjerde reduserer antall hærverk eiendommen utsettes for hvert år. Det reduserer også antall ganger tyver bryter seg inn og stjeler datautstyr, og slike ting.

3. En inngjerdet innhegning gir ekstra sikkerhet for barna som går på timene og gir trygghet til foreldrene til disse barna.

4. Reduserer kostnadene for ansvarsforsikringen skolekretsen er tvunget til å bære.

5. Beskytter barna mot å gå tapt, kidnappe eller bli utsatt for mennesker de har det bedre å ikke bli utsatt for.

Ulemper ved skolefekting:

1. Skattebetalere har rett til offentlig eiendom som de betaler skatt av

2. Øker pliktene til vedlikeholdspersonalet

3. Øker pliktene til begrunnelsens personell

4. Tar skattebetalernes dollar for å betale for materialene for å bygge disse innhegningene

5. Hvis det ikke vedlikeholdes riktig, kan gjerdet bli farlig for barna på campus

Det største poenget som folk som er imot skolegjerder gjør er at de betaler for eiendommen og at de skal ha tilgang til den. Gjerdematerialet vil ikke hindre deg i å gå til eiendommen og fra å gå på eiendommen. Det vil føre til at du må sjekke inn med et medlem av fakultetet før du går inn på eiendommen.

Det beste poenget folkene som er imot gjerdet kommer med er at materialene for å bygge denne innhegningen vil koste penger. Det har de helt rett i. Problemet er at innhegningen gir sikkerhet til våre lokalsamfunns barn. Det er ingen måte å sette en prislapp på sikkerheten til et barn.

Det beste poenget som folket for disse innhegningene kommer med er at de gir sikkerheten til barna og de hjelper fakultetet med å holde et øye med disse barna. Dette inkluderer å holde barna på ett sted når de spiller sine forskjellige balltyper. Det hindrer også ballen fra å forårsake skade på andres eiendom.

Det er et faktum at vi betaler skatter som gir finansiering til de offentlige skolebyggene og eiendommene. Det er også et faktum at verden vi lever i har blitt farligere for våre unge. Resten av avgjørelsen er strengt tatt opp til deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta