Fordeler og ulemper med å spille morsomme spill for å gjøre matematikk morsomt

F

Noen ganger føles det som om studenter fra det 21. århundre forventer å bli underholdt i stedet for å bli undervist. Lærere er bekymret for at matematikkspill i klasserommet bare kan imøtekomme det i stedet for å fremme sunn læring. Å spille morsomme spill blir et problem når de brukes som en belønning eller et spill av hensyn til et spill og ikke blir inkludert i leksjonen. Denne artikkelen diskuterer fordeler og ulemper ved å utvikle effektive måter å gjøre matematikk morsomt ved å bruke morsomme spill som en del av deres daglige leksjoner.

Her er fordelene med å bruke morsomme matematiske spill som en del av hverdagstimene:

  1. Barna tror de slipper unna med noe, når de virkelig gjennomgår og forsterker fakta og begreper. Du kan beholde interessen mens du jobber hardt.
  2. Studenter er ikke tullinger, de vet at de fortsatt jobber, men gitt valget vil de heller gjøre en morsom aktivitet som kjeder øvelser. Motivasjon er nøkkelen til læring og spill er motiverende!
  3. Å spille morsomme spill bygger samarbeidende læring når man bryter ned i små grupper for å spille spillene. Spill oppmuntrer til positivt samspill mellom elevene.
  4. Multisensorisk forsterkning med å se, si og gjøre er innebygd i spillopplevelsen. Du “ser, hører og sier” mens du spiller et pedagogisk spill, og manipulerer brikker og ofte også kort.
  5. Å spille noen fulle klasseromsspill for å gjøre matematikk morsomt gir elevene en pause og lar dem bevege seg litt; Det aktiverer sensorene deres!

Her er noen ulemper ved å bruke matematiske spill i hverdagstimene:

  1. Spill skaper for stor vekt på å vinne. Det krever bare en fattig taper for å ødelegge aktiviteten for hele klassen.
  2. Det tar for lang tid å lære reglene og sette seg opp i små grupper.
  3. Klasserommet ditt har ikke flyttbare skrivebord for å lage noen minibord for å spille disse brettspillene.
  4. Det vil være et aktivt støynivå, en buzz i rommet, og du tror at stillheten er gylden.
  5. Lærernes forberedelsestid økes i utgangspunktet for å skrive ut spillene og laminere om nødvendig. Du har rett og slett ikke tid til å gjøre disse aktivitetene.

Når materialer er opprettet eller kjøpt og deretter organisert på den mest praktiske måten, og når de grunnleggende reglene for spillene er lært, vil barna kunne flytte pultene rundt og gjøre seg klare til å spille morsomme spillaktiviteter på kort tid. De vil delta, så de vil bevege seg raskt. Det er ingen bedre forsterkningsprosess enn multisensoriske aktiviteter. Å bruke denne typen utskrivbare spill og aktiviteter vil ikke bare gi litt multisensorisk forsterkning, men vil også gi gode måter å gjøre matematikk morsomt og lærerikt på samme tid. Du kan ikke gå galt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta