Fem grunner til hjemmeskole fra et pedagogisk perspektiv

F

Jeg har ennå ikke fordype meg i hjemmet for hjemmeskole; Men jo mer jeg forsker, jo mer innser jeg at hjemmeundervisning, jentene mine kan være best for dem i det lange løp. Jeg har vært en del av det offentlige utdanningssamfunnet i flere kapasiteter de siste fjorten årene, og jeg kan ærlig si at det offentlige skolesystemet fortsetter å la meg lete etter alternativer, og raskt.

Det er et utall grunner til at foreldre velger å hjemmeskole barna sine, og mange offentlige skolelærere distanserer barna sine fra det offentlige systemet til en ekstremt privat: Hjemmeskole. Hvis du er på utkikk etter grunner til å få hjemmelære barna dine, vennligst gjør leksene dine ja, ordspill ment-og sørg for at dette er noe du kan håndtere. En utdannelse er ingenting å rote med.

Det er flere faktorer du bør vurdere når du velger å fordype deg i ukjent territorium. Det første og fremste vesenet kan du håndtere å være sammen med barna dine, bokstavelig talt syv og syv? Hvis du er i tvil av en eller annen grunn, ikke hjemmeskole. Barnet ditt ville i det minste fått en utdannelse, om enn ikke veldig bra hvis de fortsetter innenfor det offentlige skolesystemet.

Her er en liste over mine fem beste grunner til at hjemmeskole kan være vårt neste trekk.

Mobbing på skolen har blitt mer vanlig enn i mange år. Med fremkomsten av sosiale nettverk og teksting/mobiltelefoner har nettmobbing fortrengt ansikt til ansikt konfrontasjoner, og dette har igjen forårsaket at mer usannsynlige mobbere har stilt sine stygge hoder på samfunnet. Og siden gammeldags mobbing fortsatt finner sted, er noen barn på skolen ikke trygge om de er i skolebygningen eller hjemme. Mens mange skoler hevder at de inntar en hard holdning til mobbing, mener våre senatledere at mobbing er for tøft for mobberne. I henhold til en nylig endring i SB 3004, vil skoleansatte ikke lenger ha lov til å bruke suspensjon eller bortvisning som en form for straff før fysisk skade finner sted, og; Da kan mobberen bare motta tre dager ute og kan ikke lide akademisk på grunn av mobbingen. Jeg begynner å tro at dette burde være min første grunn.

Sosialisering er ofte et sterkt argument fra idioter mot at man lærer barnet sitt hjemme. Imidlertid, med alle arbeidsskolene som strammer inn i en skoledag, blir sosialisering sterkt frynset på skolene. Det er så ille at mange skoler ikke lar elevene fraternisere eller snakke under lunsj. Skolen hevder barna ikke vil spise hvis de snakker, men hei, er det ikke deres beslutning? Et par ubesvarte måltider og deretter slite gjennom dagen kan være akkurat det et barn trenger for å lære å blande mat og sosialisering. Og hvilke sosialiseringsevner lærer skolene egentlig utover barnehagen? Elevene kan ikke snakke i timene. Faktisk, hver gang datteren min på ungdomsskolen var i trøbbel på skolen, var det for å snakke og/eller sosialisere. Det er visse sosialiseringstimer som må læres som ikke eksisterte for tjue år siden. Som å lære elevene å holde en samtale uten å ha en mobiltelefon limt til fingertuppene. Oh vent, jeg glemte at mobiltelefoner er forbudt på de fleste skoler.

Læreplanen i Amerikas skoler blir overhalt med alarmerende hastigheter, og på en måte tror jeg det vil skade langt mer enn det vil hjelpe. Mange skoler over hele landet, av en eller annen grunn, kjøper seg inn i Common Core. Ja, felles kjerne vil kanskje hjelpe skolene med å møte eller overskride antallet på standardiserte tester. Men enda viktigere er det å ta kreativiteten fra gode lærere og lage små droner som ikke kan, ikke vil og ikke vil tenke eller gjøre selv. Jeg var nylig i et syvende klasse klasserom der elevene faktisk forventet at jeg skulle lese historien for dem slik at de kunne svare på spørsmålene til studieveiledningen. Humina hva? Jeg er en tidligere engelsklærer som elsker klassikerne. Imidlertid gjør vi ikke studenter i denne avanserte teknologiske tidsalderen som kan lese eller forstå Shakespeare, Dickens og alle de andre gamle forfatterne som fortsatt blir undervist på skolen. Ja, det er verdifulle lærdommer i arbeidet deres. Ja, lærere bør bruke eksempler på disse verkene når de underviser i begreper eller skriving. Men å tvinge et barn til å lese Romeo og Julie bare fordi de to hovedpersonene er omtrent like gamle er latterlig. Det er flotte ting der ute som kan lære de samme leksjonene og være mer relatable til dagens ungdom.

Penger er et annet stort problem når det gjelder hjemmeopplæring av barna dine, og jeg skulle ønske at denne grunnen egentlig var så enkel som å bare spare penger. La oss innse at utdanning har handlet om penger. Det pumpes inn mer penger for å mate barn. Det brukes mer penger på disiplinespørsmål. Mer penger blir stoppet, suspendert eller kuttet helt. Penger er den eneste grunnen til at skolen bryr seg om barnet ditt er fraværende eller ikke. Studentene vet at de får leksene sine og får tid til å fullføre det, de er fraværende, og hvor mye ville de egentlig savnet ved å være fraværende i en dag eller to? Hvorfor må skolen sørge for at barnet ditt er der, og hvorfor er det regler for oppmøte? Skolen må fylle sitt maksimale antall elever daglig for å motta maksimalt antall midler daglig, som mange skoler ikke får i tide til å begynne med. Ta avstand fra alt det dramaet, og du kan bare gjøre noen fantastiske ting med økonomien din når du kommer hjem til skolen. Ingen flere registreringsavgifter. Ikke flere pengeinnsamlingsutgifter. Ingen flere idrettsgebyrer. Ikke flere lunsjpenger. Ingen etterskole eller før barnehagen. Ikke mer sommerbarnehage.

Common Core lærer studenter å tenke likt, slik at de kan bestå en ubrukelig test. Og det er hvis de blir lært å tenke i det hele tatt. Jeg har vært på ACT -testforberedelsesøktene, og jeg har lært dem. Hovedmålet vårt var å lære dem triks for å legge til ett eller to poeng i testen. Triks ble fokus. For eksempel lærte vi dem hvilket svar de skulle velge basert på statistikk. Som det meste av tiden er det riktige valget det tredje alternativet. Elevene frarådes å legge til sine meninger eller dele sin tro fordi det ikke er relevant for leksjonen, som ble designet av ACT -folk, og undervist av skolene dine uten rom for uavhengig kreativitet og tankegang.

Beslutningen om hjemmeskole er helt opp til deg, men jeg håper seriøst at du gjør det som er nødvendig for å sikre at barnet ditt får kvalitetsopplæring fra deg. Men fremfor alt, hvis barnet ditt fortsetter gjennom det offentlige skolesystemets reise, må du lære dem å tenke, løse problemer, ta utdanningsbeslutninger og bli vellykkede, uavhengige byrder for samfunnet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta