De gode elektroniske spillene og skolemiljøet

D

Vi lever i tider med raske og uforutsigbare endringer. Kravene til samtidslivet går utover alt tradisjonell skole kan gi for elevene. Skolen forbereder seg ikke på livet, siden det er det virkelige livet selv. I denne verden vil unge mennesker måtte fornye seg, til stadig å forandre seg gjennom yrkeslivet. Derfor er det nødvendig å revurdere skolelæringen. Utdanning vil ha en enorm endring de neste tiårene. Læring vil bare skje på steder hvor vi vil bruke nøye utformede pedagogiske verktøy i ånden i dagens verden.

Elektroniske spill er blant ungdoms favoritt fritidsaktiviteter. La oss huske at fritid kan bety enkel moro, men den viktigste betydningen er rekreasjon, oppmuntring og inspirasjon. Med andre ord er det bruk av tid til høye formål, det vil si å gjenskape eller fornye sinnet og hjertet. I tillegg til endringer i skolemiljøet, med sikte på et mer moderne og sunnere miljø, er den ideelle leksjonen i klasserommet i dag den som ser ut som forskning. Når det er mulig, vil den koble klassen til problemene som må løses nå. Utdanning må være en mer fleksibel opplevelse, og tilpasse seg barn og unges erfaringer og læringsstiler, i stedet for omvendt.

Det er mange dårlige elektroniske spill, så vel som mange dårlige bøker. Gode ​​spill er rom for å løse problemer. De forbedrer problemløsningsevner og forbedrer sosiale ferdigheter. De understreker søket etter kreative løsninger og gir mulighet for samarbeid. De skaper muligheter for komplekse læringsopplevelser. De kan hjelpe elevene med å forstå verden og dens historie og også å uttrykke livshistorien sin på riktig måte. Det ville være hyggelig å se alle studentene studere for å lære å bruke kunnskap i den virkelige verden. Og ikke bare for å bestå eksamen.

Den nye digitale teknologien lar brukerne lage situasjoner som simulerer situasjoner for samfunn og byliv. Simulering betyr å eksperimentere med en modell. Det gode spillet beriker læringsopplevelsen med personlige og sosiale betydninger. Gode ​​elektroniske spill oppmuntrer til samarbeid og samarbeid når de spilles med andre. Forskere påpeker at disse spillene øker barns selvtillit og selvfølelse. Å finne løsninger på problemene og i samfunnet deres er det som vil utvikle mellommenneskelig intelligens og oppfatning. Når de lærer å artikulere sin personlige fortelling og dele den med andre, ender de med å innse at ulike situasjoner er kollektive. Og dette kan gjøre en forskjell i deres liv. På denne måten kan de ha et kreativt forhold til samfunnet de lever i.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta