Botaniske bingokort

B

Studiet av noen fag har et rykte for å handle om læring av fakta, men naturfag har generelt et rykte for å handle mer om å forstå generelle prinsipper, slik de kommer til uttrykk i vitenskapslover, teorier og matematiske formler. Følgelig er det lett å glemme at alle naturfag også innebærer å lære mange fakta. I denne saken er botanikk omtrent som alle andre naturfag – studentene må for eksempel lære navnene på planteavdelinger, navnene på de forskjellige delene av blomster og planter og botanisk sjargong og terminologi.

Følgelig, når de underviser i botanikk, vil lærerne se etter måter å hjelpe elevene sine med å lære de viktigste faktaene i emnet. En gang var det nok for lærere å bare stå foran i klassen og resitere fakta som elevene deres skulle gå bort og huske. Imidlertid har utdannelsen heldigvis gått videre siden den tiden, noe som er like godt som mer interaktive undervisningsmetoder viser seg å være langt mer effektive. Flere og flere lærere bruker for eksempel pedagogiske spill som et klasseromsverktøy, et slikt spill er bingo.

Bingo er faktisk perfekt for bruk i klasserommet. Det er mange grunner til at dette er slik, inkludert det faktum at spillet er veldig enkelt å spille (faktisk vet de fleste allerede hvordan de skal spille), og at spillet enkelt kan modifiseres til å lære stort sett alle fag, inkludert botanikk, av ganske enkelt ved å bruke bingokort trykt med firkanter som inneholder gjenstander relatert til botanikk, i stedet for tall. Viktigst, med tanke på de økonomiske begrensningene som lærerne må arbeide under i dagens utdanningsmiljø, har bingospillet fordelen at det ikke krever dyrt spesialmateriell.

Når du spiller bingo i klasserommet, fungerer læreren som bingokalleren, hver elev får et trykt bingokort, og deretter spiller du bingo. Mange lærere bestemmer seg for å endre spillet noe for å øke det pedagogiske innholdet, for eksempel ved å ha en klassediskusjon når hvert element blir kalt ut, eller ved å be elevene beskrive elementene de har krysset av på kortene sine.

Selvfølgelig, hvis du vil spille botanisk bingo, er det viktigste at du trenger bingokort trykt med gjenstander knyttet til emnet for leksjonen. Den enkleste måten å skaffe slike bingokort er å skrive dem ut selv fra datamaskinen. Dette er enkelt, ved hjelp av gratis bingo-utskrivbare som kan lastes ned fra Internett, eller brukervennlig programvare for utskrift av bingokort, som kan skrive ut alle typer bingokort du måtte trenge.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta