Betydningen av pedagogiske videospill i et barns liv

B

De små barna nyter lange ferier fra skolene til forskjellige tider av året, i henhold til de ugunstige klimatiske forholdene på de forskjellige kontinentene. Men foreldrene bekymrer seg alltid over hvordan de skal bruke denne lange pausen fra den strenge skoleplanen på den mest effektive måten for sine små. Den beste måten å gjøre småbarns sommerferie verdt er å gi ham/henne en rekke pedagogiske videospill, ettersom de vil gi barnet ditt en plattform for å eksperimentere, utforske, gjøre feil og lære mens de har det gøy.

Et pedagogisk videospill fusjonerer bevisst spill med pedagogisk programvare på den mest underholdende måten. Utdannelse av utdanning har vakt stor interesse blant lærerne og fanger også en fast posisjon i skolens læreplan, ettersom det fungerer som et effektivt læremiddel for å få elevene til å forstå matematikk, engelsk ordforråd, geografi, historie, politikk Vitenskap, generell kunnskap, sammen med dataprogrammering, et nylig tillegg til skolens læreplaner.

Hvis pedagogiske videospill er godt utført, kan de gi et sterkt rammeverk for forespørsel og prosjektbasert læring, sier Alan Gershenfeld, medgründer og president i E-Line Media, en utgiver av datamaskin- og videospill og en Founding Industry Fellow på Arizona State University senter for spill og innvirkning.

Spill er også unikt egnet for å fremme ferdighetene som er nødvendige for å navigere i et komplekst, sammenkoblet, raskt skiftende 21. århundre, legger han til. På samme måte Histrionix er et ledende læringsselskap med en visjon om å spre seg “Utdannelse“, det vil si en sømløs blanding av lek og utdanning, blant de yngre generasjonene. Et hjernebarn av to historielærere Rick Brennan og Jason Darnell, er dette spillets mål å gi lærerne og elevene en interaktiv, spillbasert læreplan om forskjellige emner, som vil hjelpe til med å forbedre spillernes kritiske tenkning og problemløsningsevner.

Noen videospill som kan opplyse og underholde barnet ditt i denne sommerferien er:

1) Fiskeskole HD: Det er et flott spill for førskolebarn. Den lærer tall, bokstaver, former og farger ved hjelp av animert fisk og prøver å dekke grunnleggende ferdigheter som er undervist før eller under førskolens læreplan. Etter at barna har trent hjernen, kan de få spilletid ved å trykke og dra fisken og se dem reagere.

2) MinecraftEdu: En versjon av det berømte spillet, Minecraft, det lærer elevene matematiske begreper, inkludert omkrets, areal og sannsynligheter samt fremmedspråk.

3) Dinosaur Park Math: Spillet tar deg gjennom en dinosaurpark og presenterer matte- og triviautfordringer for å låse opp forskjellige deler av parken. Ungens jobb er å låse opp deler av hver dinosaur ved å løse matematiske problemer. Når fossilene er avdekket, vil guiden gi fakta om den spesifikke dinosauren og verden den levde i. Denne appen har den perfekte kombinasjonen av tillegg, subtraksjon og dinosaurfakta.

4) ChemBlaster: Det er et nettbasert spill designet for å hjelpe spillere å lære kjernekjemibegreper, inkludert elementære symboler og 52 vanlige ioner og polyatomiske forbindelser, ved å blåse dem i biter.

5) Spill som GlobeTrotter2 og GeoGuessr hjelpe videospillelskere med å lære om statene og deres hovedsteder fra forskjellige land. GeoGuessr er et spill som plasserer spilleren sin på forskjellige geografiske steder og gir ledetråder, ved hjelp av hvilken du må gjenkjenne plasseringen, mens GlobeTrotter2 er et spill som presenterer spørsmål knyttet til geografi til spillerne for å komme videre gjennom spillet.

6) Det er et bredt utvalg av videospill som forbedrer det engelske vokabularet, slik som Ordspill generert av Merriam-Webster, BBC -skoler, Pogo. com, for å nevne noen få. De ABC’s Zoo Learning Game er det mest passende spillet for små språkelever for å lære de grunnleggende byggesteinene i engelsk.

Bare noen få spill har blitt listet opp her av en mengde flere slike innovative, pedagogiske videospill tilgjengelig online og i ledende spillbutikker over hele verden. Foreldre kan også leke sammen med barna sine- ingenting bringer familier nærmere enn konkurranse.

Så foreldre trenger ikke lenger å tilbringe søvnløse netter med å tenke på barnets oppholdssted i de lange skoleferiene – bare noen få interessante videospill i spillestua til den lille vil holde dem borte fra alle plager. Barnet ditt vil synes du er en kul forelder for å la dem tilbringe så mye tid foran datamaskinen, og foreldre vil ha ro i sinnet når de vet at barna deres faktisk er på vei videre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta