Behovet for pedagogiske leker i dagens verden

B

Behovet for å styrke dem, behovet for å holde dem informert og bevisst om de stadig nye fremskrittene i denne utdanningsverdenen er det som fikk oss til å tenke på dette behovet for pedagogiske leker i dagens verden. Og det er dette som fikk oss til å utforske årsakene bak behovet for pedagogiske leker for denne nye generasjonen barna.

La oss utforske disse nye funnene sammen for å få bedre innsikt om barns utvikling på en mer informativ måte.

Ingen barn i denne verden har noen gang sagt nei til spillene, og å lære dem de nødvendige ferdighetene gjennom disse spillene kan oppmuntre dem til å få interesse for å lære nye ting.

Å leke med brettspill som har læringsmoduler kurert i henhold til de forskjellige aldersgruppene eller utløser sansene deres med virkelige liv som modellerte spillstrukturer, vil hjelpe ikke bare i konseptuell ferdighetsbygging, men vil også hjelpe dem med å forbedre deres fysiske, motoriske og psykologiske utvikling.

De avanserte berørings- og spillspillene i denne moderne verden er også en ny vinn-vinn-situasjon for foreldre og lærere som ønsker å formidle de teknologisk avanserte ferdighetene sammen med litt grunnleggende pedagogisk materiale til sine små barn uten å gi dem overbyrden av tekstbøkene. .

Spillene har en ekstra innflytelsesrik effekt på barna i førskolealderen, og lar dem forbedre evnene, ferdighetene og egenskapene som hjelper dem i løpet av det kommende livet. De hjelper dem med å få motoriske ferdigheter, kognitive ferdigheter, emosjonell utvikling og sosial interaksjon ferdigheter gjennom de forskjellige typer skuespill.

Spillene vil ikke bare hjelpe i den generelle utviklingen, men opprettholde også en balanse mellom uskyld og verdslig kunnskap hos disse mesterungene. De største fordelene med å lære barna gjennom spill inkluderer:

1. Tillit bygget opp – Spill vil få dem til å vinne på en gang og tape på den andre. Dette å vinne eller tape i et spill og se andre gjøre det samme, hjelper dem med å få tillit til den ytre verden.

2. Utløste fantasier – Kle meg ut som spill eller andre spill der mesteparten av delen er basert på barnets fantasi, enten det er å fargelegge, gjøre et objekt klart eller noe slikt, som utløser fantasien til et helt nytt nivå.

3. Utvikling av villig holdning til læring- Læring kan være en kjedelig oppgave for de små barna når de er ferdig gjennom bøkene, og man kan gjøre det interessant enn noensinne med utprøvd metode for opplæring gjennom lekekonsepter.

4. Langsiktig oppbevaring av konsepter – De tingene som læres på en morsom måte, har en tendens til å bli grundigere studert og får derfor grep om barnas sinn i en lengre periode.

5. Kreativitet Boost Up- Spillene som søker den kreative siden åpen for spilleren får dem til å bruke det meste og dermed øke det bedre enn noen andre studiemidler.

6. Utvikling av kritisk tenkning- Å velge den ene eller den andre, gjøre en viktig beslutning i et spill eller konstruere en effektiv strategi for å vinne mot konkurrentene krever kritisk tenkning og dermed utvikle det samme på den mest morsomme måten.

7. Team Building Attitude- De fleste spillene er mer moro når de spilles i en gruppe, og lærer dermed teambuilding-holdningen til små barn.

8. Kommunikasjon og språkforbedring- Spillene som lærer grunnleggende alfabeter, ord eller språk eller spill som krever flerspillere, begge er nyttige i kommunikasjon og språkutvikling av små barn.

9. Problemløsningsideer- Spillene når de spilles med oppmerksomhet og et mål, byr på mange utfordringer som krever at problemer og gåter løses med fullstendig sinnstilstand og derfor gradvis utvikler denne ferdigheten blant små barn.

10. Evne til å følge visse retninger- Spill på hvert trinn leder spillerne til å følge visse trinn for fremgang, og etter disse trinnene for å vinne spillet, vil barna utilsiktet lære så mye mens de vokser på en sunn måte.

Dermed vil det å gi dem muligheten til å lære gjennom leker resultere i et bedre utdanningsrom, samtidig som de får sin del av moro i en alder full av uskyld og fantasier.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta