Avvisende frafallspriser for Detroit-skoler

A

En avisrapport fra 2006 og en Princeton -studie fra 2005 staver kostbare problemer for studentene og innbyggerne i Detroit Schools. I 2006 rapporterte USA Today om en studie finansiert av Bill & Melinda Gates Foundation. Den sa at flere av landets største skoledistrikter hadde mindre enn 50% eksamen. Detroit Schools, det 11. største distriktet i landet, døde sist med en fryktelig 21,7%.

Studien førte selvfølgelig til opphetede debatter om nøyaktigheten og upartiskheten. I 2005 plasserte staten og byen Detroit Schools ‘eksamensgrad på omtrent 44-48%, avhengig av kilden. Noe av uoverensstemmelsen blir redegjort for ved å se på “rettidige konverteringsfrekvenser” kontra de som tar eksamen i mer enn fireårsperioden. Uansett hvordan du ser på det, er det ingen i Detroit Schools som er fornøyd med det.

Frafall fra videregående skole koster Detroit Schools, og byens innbyggere, penger. Mange penger. En studie fra Princeton University fra 2005 fant at et frafall i videregående skole i gjennomsnitt koster fylket $ 260 000. Det anslått at frafall i Michigan taper
11 milliarder dollar i total levetid inntekt ved å gå fra diplomet. Årsakene er klare.

Enten du ser på Detroit Schools eller et annet distrikt, er mønstrene de samme. Nyutdannede på videregående skole tjener mer penger, lever lengre liv, har sunnere og bedre utdannede barn, er mindre tilbøyelige til å bli tenåringsforeldre, har mindre sannsynlighet for å begå kriminalitet og er mindre tilbøyelige til å stole på statlige sosiale og medisinske tjenester. Detroit Schools føler virkningen av disse kostnadene på de høye velferdsrullene og arbeidsledigheten. Arbeidsledigheten i Michigan er den verste i landet, og den høye andelen frafall er direkte knyttet sammen.

Over 50% av de innsatte i fengsler i Michigan er frafall på videregående skole. Og det koster staten over 29 000 dollar i året bare å huse dem. 40% av foreldrene på offentlig hjelp i staten er også frafall fra Detroit Schools (eller andre skoler).

Problemet blir verre når rase er inkludert som en faktor. Faktisk estimerte Princeton -studien økningen i personlig inntekt som kunne oppnås ved å øke “utdanningsoppnåelsen” for minoritetsgrupper til hvite studenter innen 2020. Den fant ut at studenter ved Michigan og Detroit Schools ville tjene over 3 milliarder dollar i tillegg total personlig inntekt. Spørsmålet er hvordan det skal skje.

Det rasemessige gapet har eksistert i årevis, og det utgjør et stort problem for Detroit Schools. Finansieringen til voksenopplæring ble redusert med over 50 millioner dollar for to år siden. Nå sliter Detroit -skolene med å oppfylle mandater for klassestørrelse og ferdigheter innført ved loven No Child Left Behind 2001.

Og i et annet rasistisk opphisset trekk, minnet USAs høyesterett Brown -saken som hadde tillatt bruk av rase som en faktor for å bestemme skolegang og prøve å integrere skoler. Dette er et kjipt tema for Detroit Schools, siden Milliken v. Bradley -avgjørelsen fra 1974 som sa at desegregering ikke kan håndheves på tvers av distriktslinjer. Mange innbyggere i Detroit Schools ser fortsatt på den beslutningen som en faktor i den resulterende “hvite flukten” som har forlatt Detroit Schools et splittet og mislykket distrikt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta