8 Spill for ungdomsledertrening

8

Leter du etter en innovativ tilnærming for å lære ungdomsledelse og prinsipper? I tillegg til å være et godt alternativ, engasjerer og inspirerer pedagogiske spill. Denne artikkelen anbefaler åtte sterke potensialer for programmer på skolen og ungdomsseminarer.

Spill

· Daglige lederkort

Everyday Leadership Cards pakke et slag! Hvert kort inneholder enten en skrive- eller diskusjonsforespørsel. For eksempel kan deltakerne bli bedt om å forklare hvordan de ville reagere på et scenario med kritisk tenkning, problemløsning og kommunikasjonsevner. Samtidig blir elevene utfordret til å utforske verdier og øke vokabularet; definisjonen av et begrep er plassert på hvert kort.

Så, hva gjør dette kortspillet unikt? I tillegg til å gi deg et unikt undervisningsverktøy, kan det brukes på en rekke måter. Den ene er å kombinere kortene med en annen leksjon. En annen er å bruke ledetekstene for essays eller journalskriving. For det tredje kan kortene være temaer for gruppeprosjekter.

· Thinkpak

I likhet med den tidligere består Thinkpak av en kortstokk. Disse dekker imidlertid spørsmål og anvendelse av Michael Michalkos teknikker. Hvem er Michael Michalko? Og hvordan utviklet dette spillet seg? Som tidligere offiser i den amerikanske hæren samlet han de beste ekspertene innen akademikere og etterretning rundt om i verden for å forske på og anvende alle kreative måter å løse sosiale, politiske og militære problemer på. Dette spillet ble en utvekst av arbeidet hans.

Ved å brainstorme og tenke utenfor boksen, inviterer Michalko elevene til å motsette seg teoriene hans. Kortstokken kan også brukes som instruksjoner for skriving eller forskning. Studentene kan jobbe individuelt eller i grupper

· Ledertimer i en krukke

Er glasset ditt halvtomt eller halvfullt? Vel ledertimer i en krukke med 101 visdomskort. Timene lærer verdier, moral, menneskelige relasjoner og mer. Be elevene dele sin reaksjon og/eller tolkning. Du starter livlige diskusjoner eller essays. Tenk på unike måter å integrere dem i gruppeprosjekter.

· Lederskap Word Cloud

Bland tingene sammen med et puslespill. Imidlertid, i stedet for å kjøpe en, invester i fire eller fem. Deretter kan du dele klassen i små grupper. Likevel, ta en brikke fra hvert puslespill. Se for å se hvordan gruppene reagerer. Hvor lang tid tar det før elevene innser at et stykke mangler? Ser de utenfor gruppen etter svar? Leadership Word Cloud inneholder 30 stykker med vilkår. Det gir også en ny måte å lære ordforråd på.

· Chill ferdigheter i en krukke

Dette spillet introduserer mestringsevner for sinne. For et passende tema spesielt med all volden som skjer i lokalsamfunnene og skolene våre. Ungdom trenger å forstå sinne, lære positive måter å håndtere det på og opprettholde sunne forhold. Denne krukken har 101 kort som du kan kombinere med en sinnehåndteringstips for tenåringer.

· Konfliktløsning Thumball

Konflikt er et faktum i livet, og elevene må utvikle ferdigheter for å løse dem. Kast ballen og mottakeren reagerer på spørsmålet eller spørsmålet under tommelen. Konfliktløsning tommelball kan tjene som en isbryter eller aktivitet for å oppsummere viktige punkter.

· Valg i en krukke

Valg i en krukke provoserer kritisk tenkning og tar gode beslutninger. Krukken inneholder 101 kort med interessante situasjoner. Hvert dilemma forsterker sammenhengen mellom valg og konsekvenser.

· TABLETOPI

Dette spillet øker kommunikasjonsevner fordi elevene lærer å holde samtaler om forskjellige emner. TABLETOPICS inneholder 135 spørsmål knyttet til etikk, integritet, verdier og respekt

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta