7 Dødelige myter om offentlige skoler som ikke er sanne

7

Myter griper hver sektor en eller annen dag, og skolesystemet er intet unntak. Med økningen i teknologi kommer nye former for utdannelse til som blir utropt som gyldige alternativer til offentlige skoler. Med tilgjengeligheten av valg begynner falske fakta å sirkulere om det utbredte systemet, og folk har en tendens til å tro på slike falske fakta som en unnskyldning for å prøve et nytt foretak. For å holde deg utenfor dette territoriet og hjelpe deg med å identifisere falske nyheter fra 10 fot fra hverandre, her er en liste over 7 dødelige myter som for øyeblikket ødelegger skolegangen. La oss ødelegge dem for deg og fjerne all tvil.
Myte 1: Utdannelseskvaliteten forverres på offentlige skoler
Hvis du tar hensyn til hver skole i alle baner, vil statistikk avsløre denne myten. Men hvis du ser på noen av de 10 beste skolene i Sonipat eller andre steder, er kvaliteten på utdanningen her intet mindre enn premium. Disse institusjonene rekrutterer de beste fakultetene, har fasiliteter i toppklasse og tar hvert skritt for å ha utdanning som hovedfokus. Kombiner dette med en skikkelig tilknytning til regjeringsorganet, og du vil ha en ide om kvaliteten på kunnskapen som hver student vil motta der.
Myte 2: Studenter kan ikke trives i et klasseromsmiljø
Du vil høre denne myten fra folk som forkynner individuell utdanning. Klasseromsundervisning har vært utbredt siden ukjente tider, og de fleste av de vellykkede menneskene i verden har kommet ut av nettopp dette miljøet. Å studere med jevnaldrende skaper sunn konkurranse som kan motivere en student til å presse sitt potensial. I tillegg øker kunnskapsdeling den samlede verdien av utdanning som ikke kan skje utenfor veggene i et klasserom.
Myte 3: En til en oppmerksomhet til studenter forsvinner
Ikke på noen av de beste skolene i Sonipat andre steder. Disse institusjonene har endret seg med tiden som utvikler seg, og de passer på å ivareta de individuelle behovene til hver elev. Den nåværende fakultetsgruppen inneholder en rådgiver sammen med lærerne hvis ansvar alene er å overvåke hver student og spørre om deres krav. Selv lærere tar seg tid til å gi individuelle økter hvis behovet oppstår, og den tiden med undervisning som slutter med klokken virkelig er helt borte.
Myte 4: Offentlige skoler demper kreativiteten
En annen myte som er helt grunnløs. Nesten alle skoler har ekstratimer inkludert i den akademiske kalenderen og gir elevene ulike alternativer for å finne sin egen interesse. Valget er aldri begrenset til 4-5 områder, og moderne skoler har muligheten til å tilby alt. Musikk er ikke begrenset til ett instrument eller sport til ett spill. De beste skolene gir elevene full frihet til å velge blant en rekke aktiviteter, og faktisk frigjøre tid i hverdagen for å utnytte kreativiteten.
Myte 5: Sikkerhet og sikkerhet for en offentlig skole er tvilsom
Uansett om det er internt eller eksternt, skoler tar nå fulle tiltak for å gi tett sammensveiset sikkerhet til elevene. Du vil alltid finne sikkerhetsvakter som patruljerer skolegrensene og lærere passer på at det ikke skjer ondsinnede aktiviteter på campus. Institusjoner har nå strenge regler mot mobbing, bæring av kritikkverdige ting eller andre plager som tidligere har funnet veien inn på skolene. Den epoken har gått, og skolene nå er ekstra forsiktige.
Myte 6: Skolene fortsetter å holde fast ved eldgamle undervisningsmetoder
Tvert imot, hvis du tar deg tid til å skanne Sonipat -skolelisten, vil du oppdage at flere og flere institusjoner bruker moderne undervisningsteknikker. Noen har fortsatt med å konvertere klasserommene sine til smarte, mens andre får trinn for trinn. Lærere tar hjelp av videoer for å ta et emne, biblioteker gir tilgang til internett. Det er mulighet for e -bokabonnementer, arrangementer med gjesteforelesere, mange workshops som fremmer utdanning som helhet. Det har vært en god stund nå at skolene har gått videre fra den typiske klasseromsmetoden.
Myte 7: Merker er fortsatt den eneste vurderende faktoren
Og folk faller lett for denne myten ettersom testresultater fremdeles bestemmer studentens akademiske suksess. Men de beste skolene identifiserer sakte feilen i den troen og motiverer elevene til å identifisere og utmerke seg på sine egne domener. Dette er selve grunnen til at studiesteder blir større for å imøtekomme flere fasiliteter og alternativer. Studentene har praktisk erfaring med nesten alle emner de studerer, og det er ideen om å velge valgfritt. Du kan til og med finne lærere for fremmedspråk og andre slike områder som virkelig hjelper en student med å utforske forskjellige veier. Et anstendig passeringsmerke oppmuntres så lenge han/hun utmerker seg et annet sted.
Ta en informert dom
Og velg anerkjente skoler som Swarnprastha. Dette instituttet bryter alle de utbredte mytene ved å sette kvalitet på utdanningen som en prioritet og gi studentene alle fasiliteter som vil gjøre dem i stand til å vokse. Det være seg individuell oppmerksomhet eller oppmuntrende kreativitet, denne skolen gjør alt. Så bryt mytene du hører så ofte, velg bare det beste og la elevene trives.
Forfatter: http://www.swarnprastha.com/

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta