3 ting du bør vurdere når du sammenligner dine økonomiske hjelpepakker

3

1. Ranger alle skolene dine i henhold til deres rangeringer nasjonalt

Det første du må gjøre er å rangere alle skolene du har blitt akseptert på. Du finner disse skjemaene som kan hjelpe deg med å rangere disse skolene på veiledningskontoret ditt eller på Internett. Du kan gå til US News Rankings for å finne hvor skolene på listen din er rangert nasjonalt. Det er mange faktorer som må tas i betraktning når du rangerer disse skolene, som for eksempel oppbevaringsgraden deres, størrelsen på klassene, prosentandelen av klassene som har blitt undervist av TA, antall vellykkede alumner, antallet nyutdannede som finner jobb, osv. På denne måten kan du se hvordan skolene dine holder seg til skolene rundt om i landet. Du ønsker å gå på den beste skolen på listen din som du har råd til. Denne prosessen må være veldig praktisk og gjennomførbar for deg og din familie.

2. Ranger alle pakkene dine i henhold til mengden gratispenger som tilbys deg

Gratis penger er penger som du og familien din ikke trenger å betale tilbake. Disse pengene vil komme under stipend og tilskudd (føderale tilskudd og statlige tilskudd). Ranger skolen som ga deg mest gratis penger nummer 1 ned til skolen som ga deg minst beløp gratis. Husk at favorittskolen din kanskje ikke gir deg den beste pakken. Dette er en praktisk og ikke-subjektiv prosess. De vil tilby deg en pakke basert på husholdningens inntekt og formue avhengig av om skolen er privat eller offentlig skole. Skolene vil gi deg pengene sine og statens penger basert på ditt økonomiske behov og hvilken type profil du har laget.

3. Ranger alle skolene dine fra skolen du liker å gå på, til skolen som du har minst sannsynlighet for å gå på: Erobre høyskoleoppmøte

Begynn nå med favorittskolen din. Dette er den første skolen du ønsker å gå på fra den godkjente listen til den minst favoriserte skolen på listen din. Dette er den ene skolen du ønsker å gå på hvis du og familien din har råd til det uten å sette deg i dyp gjeld. Igjen, her må du og familien din være praktiske og realistiske fordi verken du eller familien din bør sette seg i dyp gjeld for å få utdanning. Du investerer i fremtiden din, men foreldrene dine nærmer seg pensjonisttilværelsen, så ikke be dem om å ta lån eller refinansiere hjemmet sitt for å sende deg til drømmeskolen din. Husk at du må betale for lånene dine og at du ikke kommer til å betale ned gjelden deres. Det er din fremtid, så invester klokt.

En trøst her er at du og foreldrene dine alltid kan ta kontakt med økonomikontoret og forklare familiens økonomiske situasjon og spørre dem om de kan gi deg litt mer hjelp fordi dere virkelig ønsker å gå på institusjonen deres.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta